Levalista

Ibland behöver man något att se på, som påminner en om att livet faktiskt är värt att leva. Jag har haft många motgångar den senaste tiden och därför introducerar jag nu detta.

Min levalista


1) Josefina: Jag vill träffa dig, hålla om dig, mysa med dig, äta langos med dig, träffa er kisseonge, röka med dig, prata med dig... Jag vill vara med dig, för du är den största källan till kärlek och glädje i mitt liv. Du är min trygghet. 

2) Rockys kindpussar och busögon. Min älskade älsklingskatt som får mig att känna mig lugn i de jobbigaste stunder. Den lille krabaten kan till och med få mig att skratta!


Lilltockisen!

3) Någon dag, när jag känner mig redo, kommer jag genomgå en Gastric Bypass och förhoppningsvis då får jag njuta av ett liv som en mer hälsosam och aktiv människa.

4) Juletider närmar sig och det riktigt kliar i fingrarna! Vill börja fixa dekorationer, julgran, pepparkakor, kanelbullar, körsbärste, kuddar, filtar, belysning, myspys!
2010-10-31 @ 16:18:11 Permalink Jag listar Kommentarer (0) Trackbacks ()


What time is it?

Har vi ställt om klockorna i natt eller har jag missuppfattat..? Nu vet jag inte ALLS hur mycket klockan är. Är den kvart i två? Kvart i ett..? Kvart i tre?!
2010-10-31 @ 13:46:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rosa design

Givetvis är min blogg rosa till ära av Rosa Bandets cancerfond.

15-20 kvinnor insjuknar i bröstcancer varje dag i Sverige och tack vare forskningen kan vi, tillsammans, hjälpa till att bringa ner siffrorna ännu mer.

Uppe i högra hörnet har jag snippat in en fin liten länk till bröstcancerfondens hemsida. Snurra förbi där och lämna en donation, vettja!

Skänk en slant till de sjuka!
2010-10-30 @ 22:50:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ett tickande ljud...

Jag sitter här och försöker få fram den där satans profilbilden där till höger, men det vill sig inte! Plötsligt hör jag ett ljud... Tick, tick, tick, tick, tock, tick, tick, tick, tick, tock...

Min första tanke var "nu droppar kranen i badrummet", men så fort jag vände huvudet ditåt så slutade det. Jag ignorerade tickandet och tänkte att jag inbillade mig. Några sekunder gick och sen började det igen. Tick, tick, tick tick, tock, tick, tick, tick, tick tock...

Vf???

Jag ställde mig fundersamt upp och gick till badrummet för att kika, men kranen var tyst. Gick sedan till köket för att kolla om äggklockan var igång, men inte det heller. Jag skakade av mig obehagskänslan och satte mig ner igen.

Och här sitter jag nu och är nästan halvt ihjälskrämd när jag plötsligt kommer till insikt, skruvar upp volymen på musiken och DÄR HAR VI DET! Rihanna's oförskämda pojke satt och tickade i mitt öra.

Gu se si skrämmes rude boy..!
2010-10-30 @ 22:34:42 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ghost World

Ikväll ska jag se film, har jag bestämt.
Självklart är det jag som har bestämt det... Vem skulle annars ha gjort det?

...Mamma? Nej. Det är helt min förtjänst. Ghost World.




Töntfilmer får mig att frodas.



2010-10-30 @ 20:24:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin
2010-10-30 @ 20:18:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0