♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2011-02-24 @ 15:19:50 Permalink Visdomsord Kommentarer (0) Trackbacks ()


Suddenly I see


- Jag mår bra.
2011-02-21 @ 21:01:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nedräkning i kilon och dagar

Här är min andra blogg: UnderMittSkinn till er som är intresserade av att läsa om min pågående viktresa.

Till er som inte är intresserade: Ni får helt enkelt ignorera detta inlägg, haha.

Cheers!
2011-02-18 @ 21:51:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag ville bara säga att...

2011-02-16 @ 22:17:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Club vs. Krog

Varför jag hellre går på clubbar än krogar:

  1. Jag har tinitus. Ett evigt pipande i båda mina öron och jag hör absolut ingenting av vad någon säger om det är massa ljud i bakgrunden. Det räcker med att jag sitter i baksätet på en bil med radion igång på låg volym för att jag inte ska höra vad personerna i framsätet säger. Därför nekar jag i princip blankt till att joina på krogar. Jag kan bara sitta där och se uttråkad ut, för allt jag hör är oväsen.

  2. Det där oväsendet leder till en mäkta huvudvärk. Det är inte roligt någonstans. En timma på en krog känns precis som att ett dussin ungar skrikit för full hals hela dagen, rakt in i mina öron (och pga detta så är jag inte så glad på att umgås med barn heller, haha).

  3. På clubbar behöver man inte prata så mycket och försöka höra vad folk säger, då man är där för att - just det - DANSA. Visst, det är inte så bra med hög musik för min tinitus, men det är mycket bättre än ett högljutt konstant sorlande.

  4. Jag är, som jag hintade ovan, en dansmänniska. Jag gillar att shaka loss på dansgolvet efter några drinkar och på krogarna finns knappt någon yta att dansa på (och musiken hörs dessutom knappt över allas försök till att överrösta varandra).

  5. Det här låter lite knepigt men... På krogen sitter man i princip bara och jäser medan man klunkar i sig öl. Men på club kan man faktiskt förbränna kalorier om man är en dansgalning, som mig. Ytligt kanske, men jag vet att iallafall JAG inte är ute efter att lägga på mig några extrakilon.



So there you have it - anledningen till varför jag kommer sitta hemma ikväll, medan de andra drar på krogen.


- Joyful times!
2011-02-11 @ 15:03:44 Permalink Jag listar Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0